Aug 30, 2012

Segmen Touch & Go.

 Wah sukanya tengok perkembangan follower dan subscriber yang semakin tinggi! kini sudah mencapai angka 888. Nice number. So aku terfikir nak buat satu segmen Touch & Go di sini.

Terbaik..

 Tinggalkan jejak korang di ridoma page (buatlah apa sahaja mengikut sesuka hati korang, say hye atau senyum haha..), kemudian blog korang akan dijejaki dan disenaraikan beramai-ramai di ridoma.


 Seperti biasa seorang blogger bertuah akan dipilih dan akan mendapat saguhati daripada ridoma. Tarikh unlimited (bergantung pada aku haha..), lagi ramai, lagi bagus. Berbloging sambil beramal =)




Blog2 yang di tag:












































7 comments:

Akram said...

Tahniah bro...selamat hari raya!!
Moga kita bersama dapat manfaat..haha

ridoma said...

insyaallah...

sha my heart said...

terjah sini..
Ai awak.
Wah bnyknya follower, dkt 900.

Alynn Nyzaa said...

segmen yg menarik :)
nnt sy singgah page tu ^^

iznawzi said...

wah..bagus2...congrat...

eszyamin said...

sy tumpang senyum disin yer.. :)

ridoma said...

izwawzi: welcome2...

eszymin: haha bukan takat senyum kat sini, kalau bole senyum kat:

http://www.facebook.com/pages/Ridoma/119727291446705