Jul 3, 2011

ridoma.blogspot : Muslimah Fashion Contest.


 Yeeha..!!! aku baru sahaja selesai dua minggu berpraktikal di makmal Histopathology. Kebetulan semalam salah seorang daripada staff di sana mengadakan kenduri kesyukuran sempena anugerah yang diterimanya. Ups chopp chopp, aku bukan mahu berkongsi cerita pasal makan, tetapi aku mahu berkongsi cerita mengenai idea baru di blog ridoma.

 Muslimah Fashion Contest. Amacam stylo tak idea aku ? kontes ini di taja oleh Awati's Collection.

 Hadiah terbaik dari ladang sedang menunggu korang. Percaya atau tidak, aksesori pakaian wanita daripada Awati's Collection adalah sangat bermutu tinggi, di kedai ternama konpem beratus ringgit nilainya. Namun kualitinya tetap sama.

 Aku harap korang berminat dengan hadiah yang telah aku sediakan untuk ridoma.blogspot: muslimah fashion contest. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan kreativiti korang bergambar dan yang photo-nya di-like paling ramai. Tak kiralah korang ni jenis pakai tudung biasa atau shawl, yang penting join.

Cara-cara.

Step 1:

 Tulis satu entri apa sahaja mengenai ridoma.blogspot: Muslimah Fashion Contest beserta gambar korang dengan ciri-ciri muslimah.

Step 2:

 Sesudah itu upload gambar yang sama ke facebook ridoma-fan page beserta caption url entri blog korang yang ditinggalkan sekali. Jangan lupa dapatkan like terbanyak.












Tarikh tutup 5 Ogos 2011.
Kontes tertahluk kepada terma dan syarat- Fariduddin El Islam.

19 comments:

hawiz said...

hawiz laki..xley bertudung..hihih

Fariduddin El-Islam said...

haha mintaklah awek, mak, atau akak korang yg join.. =)

_naJw@_~. said...

on the wayy!!

Farrah yong said...

hmmm . xde gmbar sesuai la ;)

NURUL AINI NORAZMAN said...

mcm best jeee,. nk kene cari gmbr yg sesuai ni,=p

Fariduddin El-Islam said...

najwa: chaiyok2

Fariduddin El-Islam said...

nurul aini norazman: yes stuju! cari pic yn plg sesuai ala2 model muslimah

Fariduddin El-Islam said...

farah: hehe cri le yg sesuai ye..

Ummi Atthiyah ILS said...

http://choco5991.blogspot.com/2011/07/ridomablogspot-muslimah-fashion-contest.html

join contest. pastu nak buat ape ek? x phm laa. uhuuh

Fariduddin El-Islam said...

tulis entry,upload gambar.. post kt fanpage ridoma.. mtk tlg kwn2 korang like bebanyak sebelum 5 ogos nie..

deeba said...

menarik!

(:

Fariduddin El-Islam said...

joinlah..

azreen sofia said...

http://lollalicious-azreen.blogspot.com/2011/07/ridomablogspot-muslimah-fashion-contest.html

Take part.. =)

miszatie said...

malulah nak join..hik3..

fatinyana said...

kami sudehhh ngehee

http://fatinyana.blogspot.com/2011/07/muslimah-fashion-bersameee-incik-ridoma.html

Fariduddin El-Islam said...

azreean sofia: thnkz =) selamat berjaya

Fariduddin El-Islam said...

miszatie: =)

Fariduddin El-Islam said...

fatin yana: selamat berjaya ! =)

.::: Princess MOMOY :::. said...

perghh... bijak betul gambar yang ni compare yg lain
bagi momoy yang ni terbaik
even tanpa menunjukkan muka
tunjuk product baru betul