Jan 14, 2011

Honeymoon week ?

Proses membuat agar dalam makmal microbiology.


Student Center . Bilik khas untuk semua pelajar kursus MLT berehat, study dan bertukar pendapat ( yela tu, kadang gebang je lebih budak-budak ni..)


 Senario sepanjang dua minggu bersama subjek Cytology. Tak bosan, belajar perkara baru setiap hari =) terima kasih Sir Wan Shariman !

Amboi tak hengat dunia punya teropong ni ! nampak tak Superficial cell tu ?

 "Seminggu dua, minggu yang tidak berapa sibuk, lagi-lagi di tahun akhir." Kata rakan dari kursus lain tetapi berada di tahun akhir sama juga seperti aku.


Ayuh gebang..gebang-gebang..(gambar hiasan)

 Namun hakikatnya, berlambak assingment dan lab report yang perlu dihantar dalam seminggu dua sebelum cuti mid sem pada 28 januari ini !


Perbincangan dikalangan ahli rumah sewa Cekera Purnama

 Adakah kita gagal untuk mengawal keadaan sehingga kita tertewas dalam mengharungi kuliah semester ini? ini buktinya..


Haha tido tak hengat dunia budak-budak ni ! hormat-lah mereka yang sedang mengajar anda..

 Dalam seminggu dua ini sudah bermacam yang telah aku lalui. Semacam sudah berbulan rasanya. Aku harap dugaan ini menjadikan aku produk yang berkualiti untuk pasaran dunia demi bekalan secukupnya yang wajib aku cari sebelum bangkit di akhirat kelak. .

7 comments:

sarah honey said...

ridoma,ridoma tuh ape?
hehe

trima kaseh ya,sudi jenguk blog saya.awww3

yanadaniel said...

Bestnyer ujikaji lab... Biasa laa tahun akhir... lalala

NuSaNa NoSa 91 said...

bestnya tmpt study.. nmpk mewah.. jeles! huk3~ T__T

amboiii~ curi2 ambik gmbr org tido.. cian la pompuan tuh.. xpasal2 dia malu.. =.="

gebang..?? apa tuh?? xpernah dgr.. =.=

Fariduddin El-Islam said...

honey: awww3? hehe pe tu?

yana: yup..

keen: gebang tu cerita pom ar..hehe or gaya cerita yang tak hengat dunia, tapi tindakannya tak semegah kata.

Huszaini said...

waa! kantoi tido! penat buat assg malam tadi!

Fariduddin El-Islam said...

huszaini: yela tu wt assg..nta2 trlebh overnight or lyn movie korea...

Marjan Hananie said...

oit farid. giler la ko...pergh gmbar dh*** tido ko amik....ahhh, ini bahaya...sume ko nk publish.
aku bgtau dh***.....
hahaha!