Jul 19, 2011

facebookvirus (FBV) !!!

 Awas  dengan sebarang mesej yang korang terima melalui FB, tidak kiralah daripada individu yang korang kenal atau tidak. Mesej akan bermula dengan "hi how are you?" dan seterusnya berlarutan sehingga empat pertanyaan (sekiranya korang reply).

 Selepas daripada itu, korang sudah tidak memerlukan pembantu FB lagi kerana FB korang akan menghantar mesej kepada sesiapa sahaja yang dikhendakinya secara automatik. FBV, parapap awas..!!!

4 comments:

efa nur said...

thanx 4 da info :)

nasib baik efa nie jenis off9 sentiasa je chat fb tuu..hehe :D

Jom Terjah Sini :)

Nour Akmal said...

ada gak terbaca kat msg tu..tp mmg tak bkk pn..huhu..lps tu br bc tntg isu ni..

Fariduddin El-Islam said...

efa: =)

Fariduddin El-Islam said...

nour akmal: hati2..