Mar 12, 2014

Giveaway-Salun mata di Eye Center

Voucher ini sah sehingga 30 April 2014

Yeeehehehaaaaaa... bukan tora datang lagi, tapi entry kali ini nak habaq kat korang semua pengalaman membelai dan memanjakan mata di Eye Center MSU, Shah Alam. Ia merupakan sebuah pusat Optometri yang lengkap dengan segala peralatan, sesuai sangat untuk periksa tahap kesihatan mata korang dan yang paling penting, eye test ni PERCUMA!!!. Korang mesti terpegun tahap 'tak nak balik' mencuba satu persatu kemudahan serba canggih yang disediakan.

 Ok sebaik sahaja kaki dan jari jemari korang melangkah masuk ke sini, korang akan mendapat layanan istimewa daripada Optometris yang berkhidmat. Terasa seperti masuk ke sebuah salun, layanan yang diberikan sugguh luar biasa. Korang boleh membeli pelbagai jenis cermin mata dan kanta lekap yang berbagai jenama dengan voucher RM50.00 secara PERCUMA!!!. Milikinya sekarang dengan harga murah.

 Pemeriksaan mata boleh dilakukan seawal usia 5 tahun sehingga warga emas. Ini kerana kanak-kanak yang mempunyai masalah penglihatan, sering kali disalah anggap sebagai 'lambat tangkap apa cikgu sekolah ajar' oleh sesetengah masyarakat yang kurang kesedaran kesihatan mata. 

 Maka, apa tunggu lagi, bawalah seisi keluarga anda ke Eye Center MSU, Shah Alam untuk mendapatkan pemeriksaan mata secara percuma. Pengunjung juga berpeluang mendapat voucher RM 50 untuk pembelian di sini. Kunjungi Eye Center MSU, Shah Alam segera untuk membelai mata anda.


Syarat-syarat:
- Tulis sebuah entry ringkas tentang pengalaman pertama anda berkaca mata.
- Letakkan link entri "Giveaway-Salun mata di Eye Center" di blog seorang rakan anda. 
  Link blog anda akan disenaraikan di sini.
- Serta Printscreen sebagai bukti (Hubungi Optometris berkenaan, 
  En.Firdaus 016 668 5879)




3 comments:

Mama Darwiish said...

Maaf nak tanya...
Kalau saya nak join...bila dah buat entri...link entru saya tu nak letak kat komen box ni ke atau macam mana.

Yg print screen tu cam mane ye...printscreen entri ke ape

Tq

husna zahidi said...

mata adalah aset yg pling mahai..kalau tak jaga elok2, rugi laa..

Anne Idris said...

Hi. Nice to read your blog. Jom lawati saya http://www.mommyanneshop.com/ . Tq