Feb 13, 2011

blogger malaya contest. Aummm !!!

PERHATIAN : UNDIAN Bina Logo Group Dan MOTO

Ehsan daripada Blog Blogger Malaya.


Wassup bro/sis/ pakcik makcik di Blogger Malaya. Terbinanya blog ni bagi memudahkan kita sebagai blogger menjalankan kegiatan halal dalam pengundian. Huhu... apa barang kan mengundi di wall FaceBook (MukaBuku) aje sedangkan dah namanya kita ni blogger so kita buat cara kita? amacam ada bagus ka? pihak admin salute kat korang yang aktif gegila tapi bukan gila.


Sini pihak admin @ Blogger Malaya telah memutuskan satu usul yang agak releven untuk diketengahkan, iaitu daya kreatif korang dalam membuat sesuatu yang baru. Haaa sinilah korang uji kehebatan korang dalam memberikan impak yang baik. Pada diri korang jugak.. Pihak admin tidak akan formal dalam mengirimkan post sebab nak enjoy. Apa barang nak EMO-EMO kan? gitu... pihak Admin mengalu-alukan kepakaran korang dalam membina logo. Korang UPLOAD logo korang tu kat wall Group BLOGGER MALAYA.


Setiap Logo yang terpilih kita akan masukkan ke sini untuk keperingkat undian. Kan kan kan? kita tgk siapa yang terhebat... buat gempak2 okey??? kasi meletopsss bom!

Dan di sini juga pihak admin meminta cadangan bernas dari korang untuk MOTO Group yang bersesuai dengan logo kita nanti. Korang fikir siap2 MOTO apa yang korang nak bagi, cth yang ada di pada admin sekarang ni adalah "GEGARLAH MALAYA PABILA BLOGGER BERSATU" - "APABILA BLOGGER BERSATU BERGEGARLAH MALAYA"

MOTO yang kreatif yang terpilih akan mendapat tempat di hati admin. Begitu juga dengan logo yang dibina. Hadiah menarik, percutian selama 5 hari 4 malam di  dalam rumah sendiri. Okey?? hiks... itu semua tak penting yang penting kerjasama yang korang berikan selaku Blogger terhebat..... Amacam? Ada berani sahut CABARAN ini???? (HADIAH MISTERI AR BEB, TAK GEMPAK AR GITAU AWAL-AWALKAN?-Hadiah 
akan diberikan pada 20 Febuari 2011 ini kepada pemenang BERTUAH!

IDEA ANDA BEMULA DARI SEKARANG!!!


Lihat!!!! IDEA KREATIF Beb!

 


Ini Idea yang tercipta dari seorang ahli Blogger Malaya. takkan korang tak jeles kot... korang mungkin lebih kreatif bukan? Tunjukkanlah bakat terpendam anda untuk membina LOGO yang gempak!! logo yang terpilih akan masuk ke peringkat pengundian. 


logo ini juga akan BERENTAP mendapatakan kedudukan yang cemerlang. Anda boleh lakukannya. Hasilkan LOGO yang menarik kita akan lihat pemenangnya nanti!

-PENCIPTAAN LOGO TERBUKA buat Ahli Blogger Malaya sahaja dan pengundian pula terbuka pada semua....~

No comments: