Mar 11, 2011

Blogger Malaya Giveaway Kontes


 Wah syoknyer !!!! Blogger Malaya memang terbaek. Haha aku salah seorang yang turun padang memeriahkan lagi kontes untuk Blogger Malaya ni. Kenapa ? sebab aku tak rasa rugi pon, inikan group untuk bloggers. Tak kisah-lah dah berapa banyak group sekali pon, Blogger Malaya ini untuk semua blogger dan pembaca. Di sinilah bersatu-nya blogger-blogger tempatan.

 Banyak ilmu yang dikongsikan bersama di Blogger Malaya setiap hari, khususnya mengenai dunia blog dan coretan-coretan terkini ! Pendek kata ada sahaja tips dan teknik baru yang boleh didapati di sini ! tak percaya ? ha korang bacalah perkembangan terkini mengenai tsunami di jepun. Ain khairSecantik manis dan singgit.com,  banyak giler blogger yang melaporkan, sampai aku tak terlist-kan kat sini haha.. macam-macam cerita ada.

 Admin-admin Blogger Malaya pon ramah-ramah belaka. Misalnya, mrdahamatnaggermiqael arsyadakhmal lyna dan cuhax. Mereka adalah admin yang bakal membantu kita bila-bila masa sahaja. Best ! anytime ada. 

Tag:




4 comments:

Anonymous said...

husna balqis: best2!!

peace289 said...

like blooger malaya..

Fariduddin El-Islam said...

husna balqis: best je? jum cpt2 join!

Fariduddin El-Islam said...

peace289: me too... jum kumpul ramai2 blogger kat Blogger Malaya.