Mar 28, 2011

Malaysia Volkswagen Old Beetle specialist ( VW )


Pak Abu
  •  012-235 8801
  • Seorang mekanik yang berpengalaman luas dalam bidang enjin. Lokasi benkel di Kampung Kuang.
Vincent
  •  016-360 0636
  • Seorang pembekal alat ganti vw. Lokasi kedai di Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur. 
Stevent
  •  019-664 2718
  • Seorang pakar dalam pemasangan alat penghawa dingin. Lokasi bengkel di SS2 Kelana Jaya. 
Andy Young
  •  012-337 7689
  • Seorang pakar berkaitan tayar. Lokasi bengkel terletak berdekatan dengan Balai Polis Damansara Utama.


Sekiranya anda berurusan dengan mereka, katakanlah anda telah mendapat maklumat ini melalui ridoma. Sekian terima kasih.









8 comments:

logorithm said...

Wow! You drive an original Beetle? Super cool!

I mengidamkan kereta VW Beetle baru...

Fariduddin El-Islam said...

yup an original bettle a.k.a old bettle (hehe)

bettle baru mmg best, tapi tak dpt lwn old bettle i.. coz byak knangan manis.. since abah pakai, lepas tu angah(abang) pakai, dan sekarang i pakai.

kenangan paling manis ialah semasa mak i lahirkan kakak dalam kereta ni. tak sempat2 sampai hospital, mak bidan dah terpaksa sambut bayi dalam vw..

ekmal said...

german engineering..the best! :)

Fariduddin El-Islam said...

ekmal: haha tau tak pe...

tOkeY aIskrIm said...

wargh, bru berangan nk ada sebijik.. best dowh!!

Fariduddin El-Islam said...

tokey aiskrim: cntct je ble nk beli.

Muhammad Rizarul Azim said...

thanks for all the name and contact number.
:)

saya ada satu beetle jugak, Kumbang Hijau nama dia >.<

ingat nak tukar enjin. tapi xtau mana tmpat nk pegi. terasa nak try contact Pak Abu.

terimakasih again :)

ridoma said...

muhamad rizarul: sama2.. erm try la enjin EJ20-subaru (2.0 cc). terbaek.. mmg ngam, half cut = rm 3 ribu lbh..