Feb 4, 2012

Cik ridoma Ceria D'hujung Minggu.



Comel tak Cik ridoma ? walaupun selekeh lukisannya, inilah yang dipanggil seni.

 Ridoma dalam proses menyiapkan dua buah buku. Kali ini, aku mencuba KJ method. 

 Buat pertama kalinya ridoma menulis buku genre dewasa, dan lain daripada yang lain. Catatan ridoma blogger.

 Harapnya korang sokong buku ini kelak, lengkap dengan ridoma story, isu semasa & umum. Doakan ridoma berjaya ya ?

4 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip,tuto n cerita blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..lg 1 pakjoe nk bg tau dekat tuan blog mai terjah sini http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/01/orang-kata-janganjangan-le-x-dengar-ke.html

ridoma said...

tq cz sudi mengomen & follow ridoma =)

cik puan muda umi said...

comel je lukisan tu..hehe..
semoga berjaya ok..;)

ridoma said...

cik puan muda umi: tq =)