Aug 16, 2015

An apps for children eye alignment test & preshcooler's science of light book


Pertama, langkah awal menjaga kesihatan mata anak-anak untuk masa depannya. Kedua, persiapan hala tuju pendidikan anak-anak untuk masa depannya.

#malaysiaeyehealthawareness , #aplikasitelefonpintaruntukmata ,
Muat turun percuma. Periksa segera sebelum terlambat.

 Inilah perkara pertama yang saya katakan tadi. Aplikasi telefon pintar yang mampu membantu ibu bapa mengesan juling pada mata anak-anak di peringkat awal dengan mudah.

Tahukah anda, juling mata boleh menyebabkan anak-anak hilang fokus belajar dan mengalami simptom seperti pening dan pandangan terganggu?

#malaysiaprofesionalhealthsciencecourse
Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Dapatkan buku ini secara
 online di Karangkraf sekarang.

 Inilah perkara kedua yang saya katakan tadi. Buku ini menarik kerana menjelaskan keajaiban fenomena alam dengan Sains Optikal kepada anak-anak. Tahukah anda ramai rakyat Malaysia mengalami buta akibat kurang kesedaran tentang kesihatan mata? 

Dan tahukah anda, bidang Optometri merupakan salah satu kursus Profesional Sains Kesihatan di Malaysia dan mempunyai masa depan yang cerah? Rebutlah peluang ini untuk masa depan anak-anak tercinta.


1 comment:

Ummul Azkee said...

insyallah akndptkn buku ini utk koleksi anak2..insyallah mgkin boleh bertukar2 pndpt ttg buku kanak2..saya masih baru dlm bidang ini..baru berperanan sng ilustrator buat masa ini dlm projek100buku..slm perkenalan..tingglkn komen smbil2 klik2 nuffnang tuan.. :)